Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Første søndag i advent

Dette er en av de aller kjekkeste dagene vi har i byen. Små barn, store barn, voksne og eldre, denne søndagen er en dag for alle. Det er markeder, julestemning, pepperkaker og julegaveshopping dagen lang.

Les mer

Markeder i Stavanger

For mange blir det ikke skikkelig jul før man har vært på et julemarked eller to og i 2019 blir det flust av markeder i Stavanger sentrum gjennom hele førjulstiden.

Les mer

Isbane og aktiviteter ved Oljemuseet

1.desember åpner vi en 450 m2 isbane v/ Oljemuseet i Stavanger! Her vil det være skøyteutleie og andre aktiviteter helt fram til vinterferien i slutten av februar. Vi ønsker å invitere lag og organisasjoner i Stavanger til å delta med både vaffelsalg og aktiviteter.

Les mer

Siddisdager

Mens vintermørket raskt kommer nærmere, inviterer Stavanger sentrum til tre ekstra innholdsrike dager i byen.Vi byr på mange kjekke opplevelser for små og store!

Les mer

Høsteferie i byen

I uke 41 er det høstferie i Stavanger og som vanlig er det mye gøy å finne på i byen. Stavanger museum, Arkeologisk museum og Sølvberget har et tett program hele uken og på torsdag starter Siddisdager høst og da blir det virkelig god stemning i byen.

Les mer