Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Marked i sentrum på Torget

Nesten hver lørdag gjennom hele sesongen vil det være marked på Torget og torbodene vil bli fylt opp med lokale markedshandlere med lokal produkter.

Les mer

Byen er åpen

  • Mange av byens butikker har de siste ukene hatt åpent og holdt hjulene i gang.  Nå begynner også flere av de som måtte stenge å åpne dørene igjen. Butikkene tar alle forholdsregler sånn at du som kunde skal føle deg trygg, bruk byen  - hold avstand!

Her har du oversikt over hvilke butikker som har åpent.

Les mer

Åpne butikker på påskeaften

I år vil mange oppleve en litt annerledes og spesiell påske. I byen er det en del butikker som har stengt, men mange  er fortsatt åpne og det gjelder også på påskeaften. De tar alle forholdsregler sånn at du som kunde skal føle deg trygg.

Les mer

Bypåske 2020

I år vil nok mange av dere oppleve en litt annerledes og spesiell påske. Vi vil gjøre det vi kan for at du kan få en litt hyggeligere hjemmepåske og har derfor samlet noen av godbitene byene har å by på.
Her håper vi du finner noe som faller i smak - enten du velger å handle i en av våre flotte butikker eller i deres digitale løsninger.

Les mer

Byen er åpen

Det er en vanskelig tid vi går i møte og saker og ting endrer seg veldig raskt. Foreløpig er butikkene i byen åpne til ordinær åpningstid, men alle kulturtilbud, treningssentre, frisører, hudpleie og en del serveringssteder må holde stengt. Våre medlemmer følger helsemyndighetene sine råd og vasker alle smitteflater som dører, disker og håndtak jevnlig. Hvis vi alle også følger myndighetenes råd om å holde god avstand til andre, nys og host i armhuler eller papir som du straks kaster og vasker hendene ofte så er det trygt å ferdes i byen. 

Les mer