Nytt og nyttig

Marked i sentrum på Torget

Nesten hver lørdag gjennom hele sesongen vil det være marked på Torget og torbodene vil bli fylt opp med lokale markedshandlere med lokal produkter.

Byen er åpen

  • Mange av byens butikker har de siste ukene hatt åpent og holdt hjulene i gang.  Nå begynner også flere av de som måtte stenge å åpne dørene igjen. Butikkene tar alle forholdsregler sånn at du som kunde skal føle deg trygg, bruk byen  - hold avstand!

Her har du oversikt over hvilke butikker som har åpent.

Åpne butikker på påskeaften

I år vil mange oppleve en litt annerledes og spesiell påske. I byen er det en del butikker som har stengt, men mange  er fortsatt åpne og det gjelder også på påskeaften. De tar alle forholdsregler sånn at du som kunde skal føle deg trygg.

Bypåske 2020

I år vil nok mange av dere oppleve en litt annerledes og spesiell påske. Vi vil gjøre det vi kan for at du kan få en litt hyggeligere hjemmepåske og har derfor samlet noen av godbitene byene har å by på.
Her håper vi du finner noe som faller i smak - enten du velger å handle i en av våre flotte butikker eller i deres digitale løsninger.

Byen er åpen

Det er en vanskelig tid vi går i møte og saker og ting endrer seg veldig raskt. Foreløpig er butikkene i byen åpne til ordinær åpningstid, men alle kulturtilbud, treningssentre, frisører, hudpleie og en del serveringssteder må holde stengt. Våre medlemmer følger helsemyndighetene sine råd og vasker alle smitteflater som dører, disker og håndtak jevnlig.

Brukt - og vintagemarkeder i Fargegata

Den siste søndagen i måneden er du invitert til brukt - og vintagemarked i Fargegata. Her kan du selge klær, bøker, kjøkkenutstyr eller annet. 

Torgbodene

Årets markedssesong i Torgbodene starter etter påske og vil vare til og med høstferien.
I sesongen vil det være markedshandlere i bodene fra torsdag til lørdag de aller fleste ukene, men ønsker vi at det skal være liv hele uken.  I helgene vil vi ha en del konseptmarkeder og sammen med Bondens marked, foodtrucker og andre som kan bidra til gode markeder. Eksempler på konseptmarkeder kan være kaffe- og te marked, antikkmarked, blomstermarked eller andre typer marked som er interessante for byens befolkning.

Vinterferie i Stavanger

Den siste uken i februar er det vinterferie i Stavanger og som vanlig er det mye gøy å finne på for både små og store. Ta med barna eller barnebarna til byen, besøk Isbanen ved Oljemuseet og ta gjerne turen innom et av museene. Når dere blir sultne så har vi mange kafeer og restauranter som passer for alle smaker og lommebøker.
Her finner dere programmet for hele uken.

Sentrumshelt 2019

For andre gang i historien ble utmerkelsen SENTRUMSHELT delt ut. Prisen for 2019 gikk til Terje Emil Knutsen i Stavanger kommune for sitt utrettelige engasjement og store innsats for å tilrettelegge gjennomføringen av store og små aktiviteter og festivaler i byen. Gjennom sitt arbeid som arrangementskoordinator i Stavanger kommune er han med på å styrke Stavanger sentrum og øke byens attraktivitet.
 

Årets butikk 2019

Under Kickoff for medlemsbedrifter i Stavanger Sentrum AS mottok Koch Parfymeri prisen for Årets butikk 2019. I tillegg til heder og ære fikk vinnerne en premie fra Stavanger Aftenblad som bestod av annonsering til en verdi av 58000,-.

Isbanens åpningstider julen

Isbanen er åpen i hele julen med unntak av julaften. Her har du oversikt over åpningstidene:
23.des: kl.12-18
24.des: stengt
25.-30.des: kl.12-18
31.des: kl.12-16
1.-3.jan: kl.12-18
Velkommen!

 

 

Sider